Vino

69 (Trnjak & Vranac)

Za proizvodnju svakog vina koje ima izniman potencijal najbitinija stvar je odabir vinogradarskog položaja. Od položaja sve počinje. Sljedeća bitna stvar je pravilan izbor sorte. Dvije najpotentnije i najmoćnije sorte na našim prostorima su vranac i trnjak, sorte izuzetno moćnog južnjačkog karaktera kojega je ponekad teško ukrotiti i obuzdati. Vino odležava 6 mjeseci u novim barrique bačvama te nakon toga 9 mjeseci u korištenim bačvama. U ovom vinu pokušali smo ukrotiti i obuzdati taj moćni karakter i uklopiti ga u jednu kupažu koja osim snage posjedujei određenu eleganciju i profinjenost. Vino koje se može uživati odmah ali i čuvati godinama. Izuzetna taninska struktura daje jaku kičmu i sposobnost dozrijevanja.

Sinner ( Trnjak, Blatina, Vranac & Cabarnet Sauvignon)

Izrazito gusto i kompaktno u čaši, snažne boje koja odaje nevjerojatnu koncentraciju. Kada se vrti u čaši ukazuje se ljubičasta nijansa na rubovima kao znak živosti vina i potencijala. Aromatski bogato i kompleksno, bobičasto voće ukomponirano u jako ugodne arome drveta. 
Okus jako moćan, uljasta konzistencija, dominira voćnost i živost koju odlično prate arome drveta. Taninska struktura dosta moćna i uglađena omogućiti će vinu odličnu sposobnost dozrijevanja. Završetak idealno izbalansiran a aftertaste trajan.Odličan izbor uz steakove i dalmatinske peke.

Blatina Reserve

Proizvodi se samo u izuzetnim vinogradarskim godinama kada vremenski uvjeti dozvoljavaju potpunu zrelost grožđa. Berba se vrši ručno uz strogu selekciju u vinogradu te još jednu selekciju grožđa u podrumu. Fermentacija se odvija na vlastitim kvascima uz dužu maceraciju s ciljem što veće ekstrakcije kvalitetnih sastojaka iz pokožice. Nakon fermentacije vino odležava na talogu od vlastitih kvasaca 18 do 24 mjeseca.

Saint (Pošip, Grk, Žilavka & Chardonnay)

Na oko savršena zeleno zlatna nijansa boje odaje bogato mediteransko vino, gusto i kompaktno kada se zavrti u čaši. Aroma nastavlja odličan vizualni dojam, bogato i intezivno na nosu kombiniraju se arome tropskog voća i mediterana. Okus ugodno svjež, hrskav, dominira voćnost i skladan odnos strukture i mineralnost. Završetak dugotrajan i balansira. Vino koje traži čašu više.

Žilavka selekcija

Zlatno zelene boje, kristalno bistro, guste konzistencije. Aroma izražena sortnost, voćne arome breskva i marelica uz blagu senzaciju mediteranskog bilja. U ustima moćno, kompaktno, izražena voćnost, tekstura uljasta a svježina savršeno uklopljena u strukturu. Jako mineralno uz dugi izbalansirani aftertaste.

Rosé ( Syrah & Cabarnet Sauvignon)Provansalski stil rosea, laganije ali jako privlačne boje, zavodljivo i živo vino dok se vrti u čaši. Izrazito voćno i osvježavajuće na nosu, dominira sveže tropsko voće. Okus izrazito svjež, hrskav i aromatičan, odlično ljetno osvježenje i sjajno ide uz laganija ljetna jela, razne deserte pa čak i kao aperitiv.