VINARIJA PUNTAR NA Wine EnoGASTRO VIP Eventu

  • by

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najuspješniji Wine EnoGASTRO VIP Event do sada nakon Rijeke, Novigrada, Splita i Zadra, svoje veliko finale i 32. po redu event je 29.ožujka 2023. upriličio u Zagrebu u hotelu Antunović, koji je za tu posebnu prigodu prvi put za javnost otvorio svoju novouređenu dvoranu Tomislav.


S fokusom na kvalitetu i velikim naglaskom na male proizvođače sa ciljem promocije lokalne enogastronomije, nastupili su probrani izlagači iz svih dijelova Hrvatske, pa i šire regije. 
Vrhunski proizvodi, stručne degustacije i sadržajan edukativni program, pokazali su se kao izvrstan recept za još jedno uspješno izdanje Wine EnoGASTRO VIP Eventa, koji svoju misiju nastavlja i iduće godine, jer ovakva događanja i druženja na jednom mjestu za učenje, ali i zabavu, su neophodna, pogotovo u HoReCa i svakom eno-gastro sektoru.

Čast nam i zadovoljstvo sudjelovati na događajima ovakve vrste a posebno nas veseli velik broj posjetitelja za našim štandom, te razmjenjivanje iskustva s drugim kolegama i ostvarivanje kontakata s potencijalnim klijentima.


fotografije – Cosmic Production